Dags för del 2 av min kulinariska matlagning. På grund av lågt hB har jag fått läkarorder att äta mer grön och järnrik mat, så därför kom jag på den briljanta idén att laga spenatplättar. Jag har egentligen aldrig tyckt om spenatplättar, men tänkte att de kanske skulle bli lite godare om de är hemgjorda. Och det hade jag så rätt i. Gjorde helt vanlig plättsmet med lite hackad spenat i, busenkelt och kalasgott!
Grönare mat får man leta efter. |
Dedär ser sjukt gott ut! Blir sååå plättsugen när jag ser dehär ;)
SvaraRaderaJajja, de rekommenderas varmt! Tkr du oxå ska övergå till egengjorda spenatplättar istället för köpis. Ett bra sätt att bli av med extra mjölk dessutom ;)
RaderaWow!! De måst jag prova... köpisplättarna e ingen höjdare. :)
SvaraRaderaDe tycker ja du ska göra! Mycket bättre än köpisplättar. Ett litet tips e att lägga lite smör redan i smeten (hehe), å så kan man nog lägga ganska mycke spenat tror ja :)
RaderaBra idé, Ida :D
SvaraRaderaJajja, du kan nog "helt kallt" få stjäla den om du vill ;)
RaderaVi fick spenatplättar i skolan förra veckan, ingen höjdare precis. De där ser mycke bättre ut. Smakade det alls spenat eller va de mest som vanliga plättar fast utan sylt?
SvaraRaderaNå de smaka nog mest plättar egentligen, fast lite nyttigare. Men man sku kanske ha kuna lägga i ännu mer spenat. Kan iaf rekommenderas, kanske t.o.m Ebba sku äta dom oxå då de e plättar ;)
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera