måndag 3 februari 2014

Ett grönare liv

Dags för del 2 av min kulinariska matlagning. På grund av lågt hB har jag fått läkarorder att äta mer grön och järnrik mat, så därför kom jag på den briljanta idén att laga spenatplättar. Jag har egentligen aldrig tyckt om spenatplättar, men tänkte att de kanske skulle bli lite godare om de är hemgjorda. Och det hade jag så rätt i. Gjorde helt vanlig plättsmet med lite hackad spenat i, busenkelt och kalasgott!

Grönare mat får man leta efter.

9 kommentarer:

  1. Dedär ser sjukt gott ut! Blir sååå plättsugen när jag ser dehär ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jajja, de rekommenderas varmt! Tkr du oxå ska övergå till egengjorda spenatplättar istället för köpis. Ett bra sätt att bli av med extra mjölk dessutom ;)

      Radera
  2. Wow!! De måst jag prova... köpisplättarna e ingen höjdare. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. De tycker ja du ska göra! Mycket bättre än köpisplättar. Ett litet tips e att lägga lite smör redan i smeten (hehe), å så kan man nog lägga ganska mycke spenat tror ja :)

      Radera
  3. Svar
    1. Jajja, du kan nog "helt kallt" få stjäla den om du vill ;)

      Radera
  4. Vi fick spenatplättar i skolan förra veckan, ingen höjdare precis. De där ser mycke bättre ut. Smakade det alls spenat eller va de mest som vanliga plättar fast utan sylt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nå de smaka nog mest plättar egentligen, fast lite nyttigare. Men man sku kanske ha kuna lägga i ännu mer spenat. Kan iaf rekommenderas, kanske t.o.m Ebba sku äta dom oxå då de e plättar ;)

      Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera